Nog maar 2 nachtjes slapen en dan…. CaDansa! We hebben echt nog maar enkele kaartjes voor vrijdag en zondag, dus als je op een van die dagen overweegt te komen, wacht dan niet te lang meer! Voor donderdag zijn er nog wat meer kaarten, en Duivenaren mogen gratis komen op donderdagavond, op vertoon van een aan hen geadresseerde brief waarmee ze aantonen écht in Duiven te wonen!

Weet je niet meer goed welke band op welke dag speelt? Kijk dan eens op ons prachtig ontworpen blokkenschema voor een handig overzicht!

En CaDansa is meer dan alleen bals en workshops. Er is natuurlijk een open podium waarvoor je je nog kunt inschrijven (als Silent Disco DJ, muzikant of met een heel ander idee!), maar ook een “(bijen)koninginnemarkt”, een kledingruil en een ontmoetingstafel.
Wat er niet is, is een dresscode. De laatste jaren is de traditie ontstaan om op de zaterdagavond in het CaDansa-thema van dat jaar gekleed te gaan. Voel je vrij om dat ook dit jaar te doen, maar voel je absoluut ook vrij om dat níét te doen: er is geen dresscode en iedereen is van harte uitgenodigd zo gekleed te komen als zij/hij prettig vindt 🙂

Vind je 4 dagen CaDansa nog te kort? Weet dan dat er, na het succes van vorig jaar, weer een post-CaDansa bal georganiseerd wordt op maandag, ditmaal in Amersfoort, met niemand minder dan Hot Griselda en Nubia.

Details over veel van deze zaken vind je in onze laatste en op een na laatste nieuwsbrief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief