Werken voor CaDansa

CaDansa draait op de inzet van vrijwilligers, die nauw samenwerken met een aantal professionals, en daarmee een succesvol festival neerzetten. Tijdens het festival zelf werken er rond de 100 vrijwilligers samen, maar ook gedurende de maanden voorafgaand aan CaDansa, wordt er hard gewerkt door een bevlogen team van onbezoldigde professionals. 

Hieronder vind je een overzicht van de vacatures en daarmee gepaard gaande werkzaamheden die je tijdens en voorafgaand voor ons zou kunnen doen.

Zakelijk leider

Heb je altijd al een balfolkfestival op poten willen zetten en ben jij een ster in organiseren? Dan zoekt het kernteam van CaDansa misschien wel jou! We zoeken een zakelijk leider, die de coördinatie van het kernteam op zich neemt. Wat wordt er in het kort van je verwacht? Allereerst natuurlijk het enthousiasme om je in een gezellig team minimaal twee jaar een paar uur per week in te zetten voor CaDansa. Daarnaast houd je onder andere de jaarplanning in de gaten, zorg je voor een productieve en gezellige sfeer binnen het kernteam, houd je contact met de zakelijke relaties van CaDansa en ben je eindverantwoordelijk voor de continuïteit van het festival.  Wat krijg jij hiervoor terug? Natuurlijk het enorm gave gevoel dat jíj dit fijne festival hebt neergezet voor duizend mensen. En daarnaast een tof organisatieteam, leuke ontmoetingen in de balfolkwereld, én een flinke reep chocola. Wil je meer weten, dan horen we dat graag van je in een mail naar questions@cadansa.nl. De taakverdeling ligt nog niet vast, dus neem vooral ook contact op als je een deel van een functie ziet zitten.

Creatief leider

Heb je altijd al een balfolkfestival op poten willen zetten en ben jij een ster in organiseren? Dan zoekt het kernteam van CaDansa misschien wel jou! We zijn op zoek naar één of twee mensen, die (een deel van) de volgende taken op zich willen nemen. Wat wordt er in het kort van je verwacht? Allereerst natuurlijk het enthousiasme om je in een gezellig team minimaal twee jaar een paar uur per week in te zetten voor CaDansa. We zoeken een creatief leider, die de CaDansa-geest bewaart (in de programmering en de sfeer) en het CaDansa-gevoel kan uitdragen op het podium bij het welkom heten van onze bezoekers. Wat krijg jij hiervoor terug? Natuurlijk het enorm gave gevoel dat jíj dit fijne festival hebt neergezet voor duizend mensen. En daarnaast een tof organisatieteam, leuke ontmoetingen in de balfolkwereld, én een flinke reep chocola. Wil je meer weten, dan horen we dat graag van je in een mail naar questions@cadansa.nl. De taakverdeling hierboven ligt nog niet vast, dus neem vooral ook contact op als je een deel van een functie ziet zitten.

Wil je meer weten over het vrijwilligerswerk gedurende het festival? Check dan vooral de informatie over vrijwilligers en de teams waarbij je je kunt aanmelden. 

Staat jouw vacature hier niet bij en wil je toch wel graag iets betekenen voor CaDansa? Of heb je andere vragen over werken met of voor CaDansa? Neem dan gerust contact met ons op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief