Heb je al een kaartje voor CaDansa? Ja? Leuk! Nee? Vergeet niet er eentje te kopen 😉 En als je dan toch bezig bent, kijk vooral ook naar een slaapplaats voor jezelf voor de vier dagen.  Lees meer »

Het duurt nog zeven maanden voordat CaDansa begint en we tellen net zo hard met jullie mee af tot we de deur mogen opendoen van De Meenthe in Steenwijk op 26 oktober. Het duurt gelukkig minder lang tot de volgende belangrijke datum: de start van de kaartverkoop. Lees meer »

CaDansa 2023 zal zijn van donderdag 26 tot en met zondag 29 oktober. Dus: omcirkel de datum in je kalender en begin maar alvast met aftellen.

De kaartverkoop voor CaDansa start op zaterdag 20 mei, vanaf 12.00 uur ‘s middags.

Tot die tijd: geniet van de voorbereidingen, wij doen dat ook. In de loop van de tijd zullen we meer nieuws en informatie bekendmaken.

Alle dansers, muzikanten en docenten zijn na CaDansa weer thuis gekomen, maar helaas: niet elk voorwerp heeft z’n weg terug al gevonden. We hebben na afloop van ons festival alle gevonden voorwerpen verzameld en geordend.

Als er iets bij zit dat van jou is dat je terug wil, mail ons dan via questions@cadansa.nl en laat ons weten: Lees meer »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief