CaDansa Balfolk Festival

CaDansa is een superleuk balfolk festival met (te) gekke bands, grappige spelletjes, mooie ontmoetingen, goede koffie, lokale biertjes en natuurlijk veel gedans!

De volgende CaDansa vindt plaats van 22 – 25 oktober 2020 in Steenwijk.

Laatste nieuws:

Ook wij zijn de afgelopen tijd niet actief aan het posten geweest. We missen jullie enorm en de coronapandemie houdt ook ons druk bezig. Er is momenteel veel onzekerheid over evenementen na september in Nederland. We zijn bezig met veel vragen. Kunnen onze buitenlandse dansers en muzikanten wel naar Nederland kunnen komen in oktober, hoe gaat de wereld er dan uitzien, kunnen we eventueel een 1,5 meter samenleving creƫren in balfolkland?

Om nog iets langer de tijd te hebben zodat we beter in kunnen spelen op de veranderingen in de samenleving, hebben we besloten om de de start van de kaartverkoop te verplaatsen van 16 mei naar zaterdag 25 juli om 12.00 uur CEST.

Wij hopen natuurlijk dat CaDansa 2020 kan doorgaan zoals jullie van ons gewend zijn, maar we moeten daarbij de richtlijnen van de Nederlandse overheid volgen. Uiteraard houden we jullie op de hoogte. In de tussentijd: blijf gezond, houd afstand, vergeet vooral niet naar balfolkmuziek te blijven luisteren en, als dat kan, je favoriete artiesten te steunen in deze moeilijke tijden. Dit kan op verschillende manieren: luister balfolk op Spotify, bekijk een livestream van jouw favoriete artiest en/of doneer. Of steek ze gewoon een hart onder de riem ;). We hopen jullie allemaal gezond en wel op CaDansa te zien!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief