Balfolk Festival CaDansa 2018

CaDansa is een superleuk balfolk festival met (te) gekke bands, grappige spelletjes, mooie ontmoetingen, goede koffie, lokale biertjes en een super-de-luxe hotel met een fantastisch ontbijt.

 

Laatste nieuws:

CaDansa zou CaDansa niet zijn zonder haar enorme zwerm aan geweldige vrijwilligers! Zij zorgen voor schone wc’s en vloeren, het vertroetelen van de muzikanten, alle biertjes aan de bar en nog ontelbaar veel andere werk achter de scherm. En bovendien dragen ze bij aan de enige echte CaDansa-sfeer 🙂

Heb je zin om als werkbij aan de slag te gaan en CaDansa mogelijk te maken? Geef je dan nu op via dit vrijwilligersformulier! In ruil voor een paar uur werk per dag, krijg je toegang tot het hele festival én de vrijwilligersavond op woensdagavond, zorgen we voor eten, drinken en een slaapplek, krijg je een t-shirt en uiteraard niet onbelangrijk, onze eeuwige dank en een geweldige ervaring.

Er zijn al veel teams vol of bijna vol, dus geef vooral meer dan één voorkeursteam op! We zijn druk bezig om alles zo goed mogelijk te regelen. Binnen 2 weken nemen we contact met je op.

Vragen? Mail ze aan volunteers@cadansa.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je hier in voor de nieuwsbrief: