FAQ

Kaartverkoop

Wanneer kan ik mijn kaartje kopen?

Op zaterdag 19 mei start de kaartverkoop van weekendtickets en Heartwarming Support Extra’s. De slaaptickets volgen op 8 augustus om 19.00 en op 6 september gaan de dagtickets in de verkoop. Lees meer over de ticketverkoop en de soorten tickets op de ticket-pagina.

Is het een probleem dat mijn naam niet op mijn ticket staat?

Nee, de tickets zijn niet naamsgebonden. Je hoeft dus niks te regelen om je ticket op je naam te zetten.

Wat zijn Heartwarming Support Extra’s?

Met de aankoop van een HWS Extra krijg je geen toegang tot het hele festival, maar steun je CaDansa financieel extra. Door de verkoop van HWS Extra’s is de organisatie minder afhankelijk van subsidies en kunnen we CaDansa blijven organiseren. Er zijn verschillende soorten HWS Extra’s. Lees meer over de HWS Extra’s op deze pagina.

Workshops

Ik wil alleen maar workshops volgen, maar niet naar het festival; kan dat ook?

In principe is het niet mogelijk om de workshops ‘los’ te boeken. Als je het wel enorm graag wil, stuur ons dan een mail om te overleggen.

Locatie

Waar wordt CaDansa gehouden? Hoeveel mensen komen er?

CaDansa wordt, net als de afgelopen 3 edities, gehouden in cultureel centrum de OGtent in Duiven. Je kunt meer info vinden over deze locatie op de website van de OGtent.
Deze locatie heeft een ruime zaal met houten vloer. We denken dat we ruimte hebben voor zo ongeveer 500 dansers dit jaar – plus dan nog een ruime club muzikanten die vaak ook nog wel mee komen dansen.

Duiven? Hoe kom ik daar in vredesnaam?

Duiven ligt bij Arnhem en heeft een treinstation waar op zaterdagavond zelfs tot betrekkelijk laat nog treinen arriveren en vertrekken. Lees meer informatie over de bereikbaarheid op de pagina ‘Bereikbaarheid‘.

Overnachten

Slapen, waar doe ik dat?

Er zijn verschillende hotels en andere mogelijkheden om te overnachten in de buurt. Lees hierover meer op de pagina ‘Accommodaties‘. Hier staat alle informatie die wij je kunnen bieden over mogelijke slaaplocaties in de buurt.

Kunnen we dit jaar weer in een school slapen?

Niet in een school, wel in een politiebureau! Lees vooral deze nieuwsbrief hierover.

Ik heb een slaaplocatie gevonden die jullie niet vermelden, wat nu?

Fijn dat je een plekje gevonden hebt om te overnachten! Als je ons hierover wilt vertellen kun je een e-mail sturen naar questions@cadansa.nl

Catering

Kan ik eten op het festival kopen?

Ja, ook dit jaar zullen er weer cateraars aanwezig zijn, met vegetarische, veganistische, gluten-, lactose- en suikervrije opties.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je hier in voor de nieuwsbrief: