Helaas is ook bij ons de beslissing gevallen: dit jaar zal er geen CaDansa zijn. De Nederlandse overheid heeft evenementen met een landelijke uitstraling verboden tot er een vaccin is. Stel dat er wel grote evenementen mogen plaatsvinden in oktober, dan zal dat hoogstwaarschijnlijk met 1,5 meter afstand moeten zijn.

Wij kunnen jullie op deze manier niet het CaDansa bieden waar jullie zoveel van houden: het heerlijke balfolkfestival vol met fantastische bands, leuke spelletjes, vreugdevolle ontmoetingen en knuffels. Daarom hebben wij besloten CaDansa 2020 te annuleren. Wij verwachten dat we er in 2021 wel gewoon weer zijn en dan een spetterende negende editie neer gaan zetten, met uiteraard de mooiste muziek en fijnste dansjes, zoals jullie gewend zijn.

In de tussentijd: blijf gezond, houd afstand en vergeet vooral niet balfolk te blijven luisteren en als dat kan, je favoriete muzikant te steunen in deze moeilijke tijden. Dit kan op verschillende manieren: luister balfolk op Spotify, bekijk een livestream van jouw favoriete artiest en/of doneer. Of steek ze gewoon een hart onder de riem 😉. We hopen jullie allemaal gezond en wel op CaDansa 2021 te zien! Zodra de datum voor CaDansa 2021 bekend is, maken we dit op alle kanalen bekend.

Uiteraard maken we er dan weer een mooie editie van. Wil je ons in de tussentijd steunen als organisatie, dan kan dat door te doneren. Want hoewel we dit jaar helaas geen festival hebben, maken we wel kosten, zoals deze website bijvoorbeeld. Kijk op onze donatiepagina voor meer informatie.

Heb je nog andere vragen? Bekijk vooral ook onze FAQ.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief