Donaties

Helaas is ook bij ons de beslissing gevallen: dit jaar zal er geen CaDansa zijn. De Nederlandse overheid heeft evenementen met een landelijke uitstraling in principe verboden tot er een vaccin is. Daarnaast zijn we afhankelijk van internationaal reizen voor onze dansers, docenten en muzikanten, waardoor we niet kunnen garanderen dat CaDansa door kan gaan in oktober op de manier zoals we graag zouden willen. We verwachten er in 2021 gewoon weer te zijn met opnieuw een fantastische editie.

Hoewel we dit jaar niet een fijn festival met jullie mee kunnen maken, hebben we wel kosten (zoals deze website). CaDansa is een non-profit evenement en we hebben een noodpotje, maar niet veel. Daarom hebben we onderaan deze pagina een soort ticketshop opgezet. We verzamelen donaties via Eventbrite, die 2% servicekosten vragen (dit wordt verrekend in het bedrag dat je ingeeft). We zullen als eerste onze vaste kosten moeten dekken. Vervolgens hopen we dat we ook wat mensen die we geboekt hadden (extra) kunnen steunen(bijvoorbeeld bands, workshopdocenten, technici). Wanneer we genoeg donaties hebben ontvangen om dit goed te kunnen doen, zullen we stoppen met donaties inzamelen (andere balfolkies/organisaties kunnen tenslotte ook donaties gebruiken).

We hopen dat jullie in de tussentijd gezond blijven, veel dansen (thuis alleen of samen, als dat een optie is) en andere mensen in de balfolkscène helpen. Bijvoorbeeld: luister balfolk op Spotify, bekijk een livestream van jouw favoriete artiest en/of doneer als je kan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief