Donaties

Helaas is bij ons de beslissing gevallen: ook dit jaar zal er geen CaDansa zijn. Met de huidige onzekerheid over festivals en de voorlopige voorspellingen voor dit najaar is het riskant om CaDansa te organiseren. We willen Daarnaast zijn we afhankelijk van internationaal reizen voor onze dansers, docenten en muzikanten, waardoor we niet kunnen garanderen dat CaDansa door kan gaan in oktober op de manier zoals we graag zouden willen. We verwachten er in 2022 gewoon weer te zijn, en dan maken we er met z’n alleen en nóg groter feestje van!

Hoewel we dit jaar niet een mooi festival met jullie mee kunnen maken, hebben we wel kosten (zoals deze website). CaDansa is een non-profit evenement en we hebben een noodpotje, maar niet veel. Daarom hebben we onderaan deze pagina een soort ticketshop opgezet. We verzamelen donaties via Eventbrite, die 2% servicekosten vragen (dit wordt verrekend in het bedrag dat je ingeeft). We zullen als eerste onze vaste kosten moeten dekken. Vervolgens hopen we dat we ook wat mensen die we geboekt hadden (extra) kunnen steunen(bijvoorbeeld bands, workshopdocenten, technici). Wanneer we genoeg donaties hebben ontvangen om dit goed te kunnen doen, zullen we stoppen met donaties inzamelen (andere organisaties kunnen tenslotte ook donaties gebruiken).

We hopen dat jullie in de tussentijd gezond blijven, veel dansen en andere mensen in de balfolkscène helpen. Bijvoorbeeld: luister balfolk op Spotify, koop een cd/merch van jouw favoriete artiest en/of doneer als je kan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief