We zullen in deze workshop ontdekken wat mogelijk is in Balfolk met de diatonische mondharmonica. De harmonica (Harp, mundharmonica, Mond-, …) is een fijn klein instrument, wat precies is wat je wil om muziek te spelen, maar niet te veel mee wil nemen.

Dit is de eerste workshop die Jos zal geven over dit onderwerp. Hij heeft ontdekt dat veel muzikanten de harmonica in hun bagage hebben, dus als een autodidactische harmonica-speler zal hij nederig zijn, hij weet niet alles 😉. Vandaar het ‘inactieve’ deel van de workshoptitel!

Jos zal alles wat hij weet meenemen, en zullen samen kijken wat we kunnen bereiken in 2 uur. Je krijgt wat achtergrond, we zullen wat deunen spelen samen, er is tijd voor grapjes en natuurlijk, voor plezier!

NB:

  • Je zal je eigen harmonica/harp mee moeten nemen. Het liefst een 10 gaten harmonica in C (meest voorkomend). Als je je eigen harmonica meeneemt, zorg ervoor dat het een goede is. De speelgoedharmonica’s zullen je niet heel blij maken.
  • Heb je geen harmonica? Jos heeft 10 Hohner Specials 20 in C te koop. Normaal kosten ze minstens €30,- (met verzending), maar hij biedt ze aan voor €20,-.
  • Je zal je moeten opgeven voor deze workshop. De inschrijvingen openen op 5 oktober om 16:00 CET.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief