Ondanks het feit dat het afgelopen jaar wat stil is geweest als het om live balfolk dansen en spelen gaat – de reden hoeven we niet meer uit te leggen – wil dat niet zeggen dat we bij CaDansa stil hebben gezeten, integendeel! De voorbereidingen voor de nieuwe editie zijn in volle gang en de eerste vergaderingen met het team achter CaDansa zijn zelfs al achter de rug. En we hebben dan ook een eerste nieuwtje te melden: de datum is bekend!

Voor in de agenda
We zullen CaDansa 2022 samen met jullie vieren op donderdag 20 tot en met zondag 23 oktober, op de welbekende locatie in Steenwijk.

Overnachten
Natuurlijk betekent dat ook dat je alvast kunt kijken of je een slaapplek kunt regelen voor jou en al je dansvrienden. We zijn bezig om wat mooie deals te sluiten voor het overnachten in of vlakbij Steenwijk tijdens CaDansa, maar dat is nog niet rond. Alvast boeken kan natuurlijk altijd, maar als je de optie wil om met korting te boeken vragen we je nog even wat langer om geduld.

Planning
En voor de die-hard blokkenschemaliefhebbers: het programma is ook nog niet bekend. Zo snel zijn we nu ook weer niet 😉 En bovendien: we houden dat graag ook nog een verrassing voor jullie! De helft van de pret is de voorpret, nietwaar?  😊 Wij staan inmiddels al te stuiteren van enthousiasme, we hopen jullie ook!

Tot de volgende!
Voor nu willen we jullie alvast hele fijne feestdagen toewensen en, natuurlijk een fantastisch 2022. We hopen jullie in oktober weer te zien, voor een dansje of twee, drie, honderd…!

CaDansa 2022 op komst
Foto door Orkfotografie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief