Nog maar een paar weken en dan is het tijd voor CaDansa! We zijn erg trots op de line-up van onze fantastische bands, maar CaDansa is meer dan bands en dansen:

  • Er zijn meer dan 30 workshops: van mazurka tot Bretons, zelf-massage tot een excursie in de Weerribben, draailier voor beginners tot het leren van Zweedse deunen. Bekijk het hele programma op de website! Voor sommige workshops moet je je vooraf registreren.
  • Geen festival zonder eten! Als je al een tipje van de sluier wilt: het menu staat nu op deze site.
  • Heb je al een fijne slaapplek gevonden, maar heb je nog geen idee hoe je van die plek naar het festival komt en weer terug? Pak het Nederlands aan en huur een fiets met CaDansa korting!
  • Heb je nog kleding of buiken over waar jij niets meer mee doet, maar waar je een ander wel blij mee kan maken? Neem ze mee voor de kleding-en-boeken-ruil!
  • Maak je mooie dingen en wil je die graag verkopen? Er is een DHZ-markt op zaterdag. Je hoeft je niet vooraf te melden, kom gewoon op tijd en claim een plekje 🙂

Meer nieuws? Lees het in de laatste nieuwsbrief (alleen in het Engels).
Heb jij ook helemaal zin gekregen in CaDansa? Dan hebben we goed nieuws: er zijn nog kaartjes verkrijgbaar (maar wil je zeker zijn, twijfel dan niet al te lang). Tot op CaDansa 🙂

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief