CaDansa 2021 update

16 juni 2021

We weten het: Covid-19 is zó vorig jaar en we zijn er allemaal helemaal klaar mee. Maar helaas: het virus is nog niet klaar met ons. Gelukkig zijn er wel wat positieve ontwikkelingen in Nederland en hebben wij er goede hoop op dat we CaDansa 2021 toch voor jullie kunnen organiseren. Dit is nog niet honderd procent zeker. Wij houden ons aan de regels van de Nederlandse overheid hierin.

Welke vorm CaDansa 2021 zal aannemen, is dan ook nog onduidelijk. Een en ander is nog steeds afhankelijk van de dan geldende corona-maatregelen in Nederland en in het buitenland – op CaDansa komen immers mensen vanuit heel Europa. Het ziet er nu naar uit dat we een festival kunnen houden zónder de verplichte 1,5 meter afstand van elkaar, zo lang iedereen negatief test voor Covid-19 vóór (en wellicht ook tijdens het festival).

Veel ervan is nog niet helemaal duidelijk, zoals of mensen die al gevaccineerd zijn, zich niet hoeven te laten testen, welke testen er zijn toegestaan en hoe wij dit als organisatie kunnen faciliteren. Als een negatieve corona-test verplicht is in oktober, kunnen wij hier geen uitzonderingen in maken.

En toch: hiermee kunnen we wel weer dansen alsof het 2019 is, elkaar knuffels geven en met een relatief laag gezondheidsrisico een festival vieren met z’n allen 🧡.

Het CaDansa-team is dan ook niet opgehouden met organiseren en is al volop bezig met de voorbereidingen. Voor nu houden we daarbij natuurlijk ook voor jullie de ontwikkelingen rondom Covid-19 in de gaten en zullen we regelmatig een update geven over de stand van zaken. Er is een FAQ-pagina opgezet rondom vragen over Covid-19. Deze pagina zal eveneens regelmatig een update krijgen. Heb je toch nog vragen? Geen zorgen, je kunt altijd contact met ons opnemen!

Wil je nog meer nieuws over CaDansa 2021? Lees dan ook onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief