Tickets

In de tabel onder de ticketshop hieronder staan de prijzen aan de deur. Wil je je ticket in de voorverkoop kopen? Deze zijn goedkoper dan aan de deur én dan heb je in ieder geval alvast je kaartje binnen. Vanaf zaterdag 20 mei 12.00 uur CEST start de kaartverkoop. Let wel op: in de voorverkoop betaal je wel de servicekosten mee, dat hoeft  niet als je direct aan de deur koopt bij ons.

Ticketshop
Hieronder staat de ticketshop waar je je tickets kunt kopen vanaf zaterdag 20 mei 12.00 uur CET.

Weekend tickets (aan de deur)

Full Festival Ticket

€ 135,-

Prijs aan de deur, normaal tarief

€ 115,-

Prijs aan de deur, kortingstarief

Entree tot het hele festival (op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag) inclusief alle workshops. Exclusief slapen en eten.

Weekend Ticket

€ 125,-

Prijs aan de deur, normaal tarief

€ 110,- 

Prijs aan de deur, kortingstarief

Entree tot het festival tijdens het weekend (op vrijdag, zaterdag en zondag) inclusief alle workshops. Exclusief slapen en eten.

Dag tickets (aan de deur)

Donderdag

€ 33,-

Prijs aan de deur, normaal tarief

€ 30,- 

Prijs aan de deur, kortingstarief

Entree tot het festival op donderdag (inclusief de workshop van deze dag).

Vrijdag

€ 44,-

Prijs aan de deur, normaal tarief

€ 40,- 

Prijs aan de deur, kortingstarief

Entree tot het festival op vrijdag (inclusief de workshops van deze dag).

Zaterdag

€ 55,-

Prijs aan de deur, normaal tarief

€ 50,- 

Prijs aan de deur, kortingstarief

Entree tot het festival op zaterdag (inclusief de workshops van deze dag).

Zondag

€ 33,-

Prijs aan de deur, normaal tarief

€ 30,- 

Prijs aan de deur, kortingstarief

Entree tot het festival op zondag.

FAQ Tickets

He, zijn er dit jaar geen Heartwarming Support-tickets? Hoe kan ik jullie extra steunen?


Er zijn dit jaar inderdaad geen HWS-tickets. Leuk dat je extra financieel kan en wil bijdragen aan CaDansa :), dat wordt gewaardeerd en dat kan uiteraard nog steeds! Als je een ticket bestelt, kun je ervoor kiezen om een Fairtrade-ticket te kopen. Met de opbrengsten hiervan, kunnen we toewerken naar een situatie waarin we onder andere onze muzikanten, docenten, ontwerper en technici eerlijker kunnen betalen. Zo kunnen we nu bijvoorbeeld niet alle reiskosten vergoeden van artiesten, docenten of het organisatieteam. Ook werkt CaDansa samen met professionals die CaDansa korting geven op het normale tarief dat zij bij commerciële opdrachten wel kunnen krijgen. Mocht het Fairtrade-ticket voor jou niet haalbaar zijn, en wil je toch CaDansa steunen, dan kun je ervoor kiezen om een ander bedrag naar keuze te doneren.
.

Wat betekent Fair Share?

Met onze Fair Share prijzen, betaal je een fairtrade prijs voor je ticket. Met de opbrengsten hiervan, kunnen we toewerken naar een situatie waarin we onder andere onze muzikanten, docenten, ontwerper en technici eerlijker kunnen betalen. Zo kunnen we nu bijvoorbeeld niet alle reiskosten vergoeden van artiesten, docenten of het organisatieteam. Ook werkt CaDansa samen met professionals die CaDansa korting geven op het normale tarief dat zij bij commerciële opdrachten wel kunnen krijgen. Mocht het Fairtrade-ticket voor jou niet haalbaar zijn, en wil je toch CaDansa steunen, dan kun je ervoor kiezen om een ander bedrag naar keuze te doneren.

Voor wie is het kortingstarief bedoeld?

Als je weinig geld te besteden hebt en de volle prijs is een reden voor je om niet te komen (bijvoorbeeld omdat je een arme student bent, werkloos, in de bijstand zit, net beroofd bent, et cetera), dan kom je in aanmerking voor het kortingstarief. Je mag dit dus zelf bepalen. Echter, het is niet zo dat de organisatie winst maakt; al het geld komt ten goede aan het festival. Zodra je dus wel het volledige tarief kunt missen, is dat heel erg welkom!

Kan ik mijn kinderen meenemen?

Kinderen zijn welkom, maar we bieden geen opvang aan voor kinderen. Kinderen onder de 14 jaar kunnen gratis naar binnen. Ze moeten onder begeleiding van een volwassene (18+) staan. Voor kinderen van 14+ gelden de gewone tarieven.

Help! Ik ben mijn ticket kwijt. Wat nu?


Geen paniek, je kunt je tickets gemakkelijk opvragen op de website van Eventbrite.

Ik kan niet meer naar CaDansa. Kan ik mijn geld terug krijgen?

We gaan je missen :(. Je kan je ticket aanbieden op Ticketswap, zodat je iemand anders blij kan maken met je ticket. Het kan ook helpen om aan te geven dat je je ticket verkoopt op ons Facebook event. Als dat allemaal niet werkt, kan je contact met ons opnemen via questions@cadansa.nl, dan proberen we je te helpen!

Ik heb mijn ticket verkocht aan iemand anders, wat nu?

Fijn dat je ervoor gezorgd hebt dat iemand anders naar CaDansa kan komen! Je hoeft de wijziging niet door te geven aan ons. Je kunt wel zorgen voor meer zekerheid voor de persoon die je ticket ontvangt door zelf de naam te veranderen op de ticket. Dat kun je zelf doen in Eventbrite. Hier vind je een uitleg over hoe je dat kunt doen.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik meer informatie vinden?

Voor vragen over je bestelling en de afhandeling hiervan kun je contact opnemen met Eventbrite via hun website. Voor inhoudelijke vragen over CaDansa, hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet onder FAQ. Mocht je er dan niet uitkomen, kan je altijd een mailtje sturen naar questions@cadansa.nl

Alle veelgestelde vragen & antwoorden over CaDansa vind je op onze FAQ-pagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief