Tickets

CaDansa is helemaal uitverkocht.
Sorry, we hopen je volgend jaar te zien!

 

Weekend tickets

Full weekend Ticket
(met donderdag)

€ 95,55

Normaal tarief (incl € 5,55 servicekosten)

€ 82,97

Kortingstarief (incl € 4,97 servicekosten)

Entree tot het festival (op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag) inclusief alle workshops. Exclusief slapen en eten.

Weekend Ticket
(zonder donderdag)

€ 78,78

Normaal tarief (incl € 4,78 servicekosten)

€ 69,87 

Kortingstarief (incl € 4,37 servicekosten)

Entree tot het festival (op vrijdag, zaterdag en zondag) inclusief alle workshops. Exclusief slapen en eten.

Dagtickets

Donderdag

€ 19,54

Normaal tarief (incl € 2,04 servicekosten)

€ 17,45

Kortingstarief (incl € 1,95 servicekosten)

Bij de dagtickets zit de toegang tot de workshops niet inbegrepen. Mocht je ze wel willen bezoeken, dan heb je een workshop passepartout nodig.

Vrijdag

€27,41

Normaal tarief (incl € 2,41 servicekosten)

€ 22,17

Kortingstarief (incl € 2,17 servicekosten)

Bij de dagtickets zit de toegang tot de workshops niet inbegrepen. Mocht je ze wel willen bezoeken, dan heb je een workshop passepartout nodig.

Zaterdag

€ 36,84

Normaal tarief (incl € 2,84 servicekosten)

€ 32,13

Kortingstarief (incl € 2,63 servicekosten)

Bij de dagtickets zit de toegang tot de workshops niet inbegrepen. Mocht je ze wel willen bezoeken, dan heb je een workshop passepartout nodig.

Zondag

€ 22,17

Normaal tarief (incl € 2,17 servicekosten)

€ 19,54

Kortingstarief (incl € 2,04 servicekosten)

Bij de dagtickets zit de toegang tot de workshops niet inbegrepen. Mocht je ze wel willen bezoeken, dan heb je een workshop passepartout nodig.

Heartwarming Support Extra’s

Houd jij net zoveel van het Nederlandse festival CaDansa als wij? En zit je in een situatie dat je het financieel net iets ruimer hebt? Wil je helpen bijdragen aan dit speciale festival? Koop dan vanaf 19 mei een van de speciale Heartwarming Support extra’s (HWS). Je koopt, naast je gewone ticket, een extra ticket. Hierbij heb je de keuze uit verschillende prijscategorieën en bij elke prijscategorie hoort een andere beloning. Wil je ons wél extra geld geven, maar geen beloning ervoor terug? Neem dan contact met ons op via questions@cadansa.nl!

Door een Heartwarming Support Extra te kopen geef je ons de financiële zekerheid om weer een speciaal festival neer te zetten en help je ons minder afhankelijk te zijn van subsidies.

Overige tickets

Heartwarming Support

€ 95,55 

(incl € 5,55 servicekosten)

Shirt van te voren opgestuurd, set CaDansa kaarten en verrassing

Help met de slaapplek van een muzikant*

€ 64,10 

(incl € 4,10 servicekosten)

Shirt van te voren opgestuurd

Voer een vrijwilliger voor het weekend*

€ 32,65 

(incl € 2,65 servicekosten)

Verrassing!

Verhoog het volume van de silent disco :)*

€ 11.68 

(incl € 1,68 servicekosten)

Verrassing!

Sleeping ticket (do-ma)

€ 37,89

(incl € 2,89 servicekosten)

We hebben een nieuwe slaaplocatie! Nu moeten we het aantal plekken nog bepalen, maar je kunt hiervoor tickets kopen vanaf 8 augustus 19.00.

RV ticket

€ ???

(Nog?) niet beschikbaar.

We zijn bezig met de gemeente voor camperplekken, maar we kunnen niet garanderen dat het gaat lukken. Daarom is het nog niet zeker of we dit weer kunnen bieden dit jaar. Zodra we meer informatie hebben zullen we het delen. Wees er alsjeblieft van bewust dat slapen in je auto/camper/caravan op een normale parkeerplek illegaal is in Nederland.

Workshop
passepartout

€ 25,00

Normaal tarief (alleen op festival zelf te koop)

Als je een dagticket hebt, zitten daar geen workshops bij inbegrepen. Door dit ticket aan te schaffen op het festival zelf of op de workshoplocatie kun je toch meedoen aan ons grote aanbod aan workshops!

Slapen zondag op maandag

€ 5,00

Normaal tarief (alleen op festival zelf te koop)

Als je toch nog een nachtje wil blijven slapen in onze nieuwe slaaplocatie, kan je op het festival zelf bij de kassa nog een slaapticket voor alleen de nacht zondag op maandag aanschaffen. Je hebt wel een eigen matje en slaapzak nodig!

*Deze prijzen zijn benaderingen, maar alle opbrengst gaat naar CaDansa. Het zal ons helpen om onder andere de bovenstaande dingen te betalen.

Bestel je tickets:

Vragen over de kaartverkoop

Voor wie is het kortingstarief bedoeld?

Als je weinig geld te besteden hebt en de volle prijs is een reden voor je om niet te komen (bijvoorbeeld omdat je een arme student bent, werkloos, in de bijstand zit, net beroofd bent, et cetera), dan kom je in aanmerking voor het kortingstarief. Je mag dit dus zelf bepalen. Echter, het is niet zo dat de organisatie winst maakt; al het geld komt ten goede aan het festival. Zodra je dus wel het volledige tarief kunt missen, is dat heel erg welkom!

Kan ik mijn kinderen meenemen?

Je kan je kinderen meenemen, maar we bieden geen opvang aan voor kinderen. Kinderen onder de 14 jaar kunnen gratis naar binnen. Ze moeten onder begeleiding van een volwassenen (18+) staan.

Help! Ik ben mijn ticket kwijt. Wat nu?

Geen paniek, je kunt je tickets gemakkelijk opvragen op de website van Eventbrite.

Ik kan niet meer naar CaDansa. Kan ik mijn geld terug krijgen?

We werken dit jaar met een 30 dagen van te voren refund en wachtlijst. Dus je kan tot 30 dagen voor de start van het evenement een refund aanvragen en zo je ticket doorgeven aan de eerstvolgende op de wachtlijst. Kom je er later pas achter dat je niet meer kan? Helaas kunnen we dan geen geld meer teruggeven. Je tickets zijn niet persoonsgebonden en je kunt er dus iemand anders blij mee maken. Je kunt in het Facebook evenement eventueel je kaartje aanbieden.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik meer informatie vinden?

Voor vragen over je bestelling en de afhandeling hiervan kun je contact opnemen met Eventbrite via hun website. Voor inhoudelijke vragen over CaDansa, hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet onder FAQ. Mocht je er dan niet uitkomen, kan je altijd een mailtje sturen naar questions@cadansa.nl

Waar kan ik workshoptickets kopen?

Workshoptickets verkopen we dit jaar niet online, om te voorkomen dat mensen een workshopticket kopen zonder entree tot het festival. Deze kan je wel bij de ingang van het festival of op de workshoplocatie kopen.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je hier in voor de nieuwsbrief: