Oh nee, niet nog eens! Dat was de gedachte gedurende de afgelopen maanden bij de organisatie van dit mooie balfolkfestival. Helaas is toch die gevreesde beslissing genomen: ook dit jaar zal er geen CaDansa zijn. Er is nog te weinig duidelijk om met zekerheid te kunnen zeggen dat CaDansa in oktober plaats zal kunnen vinden zoals jullie dat van ons gewend zijn; het heerlijke balfolkfestival vol met fantastische bands, leuke spelletjes, vreugdevolle ontmoetingen en knuffels.

De onzekerheden rondom mogelijke maatregelen, last-minute wijzigingen en de dan geldende maatregelen in binnen- en buitenland zijn voor CaDansa op dit moment te groot. Doorgaan op deze weg richting oktober, met wellicht op een later moment alsnog een annulering, zou tot gevolg kunnen hebben dat er in de toekomst helemaal geen CaDansa meer mogelijk zou zijn. Dat is het laatste dat we willen en daarom hebben we dit besluit met grote tegenzin en verdriet moeten nemen. Ook wij hadden erg graag toch nog met jullie de dansvloer in theater De Meenthe onveilig gemaakt. Toch geven we het niet op, we houden moed en we blijven doorgaan met organiseren.

Programma 2021

Jullie weten al wel dat Trio Baladins zou zijn komen optreden dit jaar. Wie de andere artiesten & de workshopdocenten zouden zijn geweest, houden we nog even geheim voor jullie. We hopen ze allemaal uit te nodigen voor een volgende editie van CaDansa.

Doneren

Hoewel ook dit jaar CaDansa niet doorgaat, hebben wij met de organisatie niet stil gezeten en zijn er al wel volop zaken in gang gezet. Dat gebeurt uiteraard niet kosteloos. Zo hebben we nog altijd de kosten van onze website, de opslag en onze verzekering. Daarom hebben we ook nu weer een mogelijkheid tot doneren, mocht je ons willen steunen en een volgend CaDansa mogelijk maken. Als we de kosten van dit jaar hebben gedekt, zullen we de donatie weer sluiten (ook omdat andere organisatoren jullie steun kunnen gebruiken). CaDansa blijft immers een non-profit festival en het zou voor ons niet goed voelen om winst te maken. Kijk hier voor de donatiemogelijkheden.

Tot de volgende CaDansa!

Natuurlijk gaan wij er van uit dat we er in 2022 wel gewoon weer zijn op volle sterkte en dan een spetterende negende editie neer gaan zetten, met de mooiste muziek en fijnste dansjes, zoals jullie van ons gewend zijn. We hopen jullie daar weer te zien en dan doen we met alle plezier een dansje (of twee, of vijf, of twintig of honderd) met jullie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief