Luisterprogramma

Voor het eerst zal er dit jaar op CaDansa een luisterprogramma worden aangeboden! Op vrijdagavond kun je genieten van een paar mooie, speciale, folky bands. De Full Festival-, Weekend- en Vrijdag-tickets geven toegang tot dit luisterprogramma.

Dit schema is onder voorbehoud van wijzigingen.

Vrijdag 25 oktober

 • 20.00 uur Duo Muller & Munnelly (Nl/Ie)
  Het Duo Muller & Munnelly werd gevormd door hun gezamenlijke liefde voor het presenteren van diep gewortelde muziek in hun eigen iconische stijl. Zowel Ies als David kwamen op heel jonge leeftijd in aanraking met folkmuziek, maar vanuit verschillende achtergronden. Terwijl Ies veel verschillende stijlen te horen kreeg en op zoek ging naar de wortels, kwam David ironisch genoeg precies van de andere kant. Hij begon bij de wortel van deze traditie om zich daarna steeds breder te ontwikkelen.

  Ies Muller: houten dwarsfluiten
  David Munnelly: diatonische accordeon

 • 21.00 uur Red Herring(Nl)
  Diep geworteld in de roots-traditie en met beide benen in het nu; dat is Red Herring. Of het nu om folk, bluegrass of Americana gaat, de Haringen voelen zich bij al deze stijlen even thuis. Red Herring roept een sfeer op waarin de ruimte wordt gegeven aan muzikale verhalen, eeuwenoude traditionele deunen en eigen composities, vlammende solo’s, intense meerstemmige zang, ontroering en humor.

  Arthur Deighton: zang, mandoline, gitaar, bouzouki
  Joram Peeters: zang, viool, gitaar, mandoline, bouzouki
  Paul van Vlodrop: zang, vijf-snarige banjo, mandoline, gitaar
  Loes van Schaijk: zang, contrabas

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief